Twój posiłek

  • 0 dodanych produktów
  • 0 dodanych przepisów

Łącznie Wyczyść

  • 0 WW
  • 0 WBT

Gulasz z indyka z warzywami

Kategoria: Obiady
Krok 1

Indyka pokroić na kawałki, oprószyć solą i pieprzem.  Zrumienić na na rozgrzanym tłuszczu z obu stron, odłożyć.

Krok 2

Na patelnię po mięsie wrzucić pokrojoną w plasterki marchew, paski papryki, drobno posiekaną cebulę i seler naciowy.

Krok 3

Po kilku minutach smażenia dodać plastry cukinii, a następnie drobno posiekany czosnek. Przyprawić.

Krok 4

Dodać indyka, fasolkę, koncentrat i zalać całość płynem (tak, by lekko zakrywał składniki). Dusić na małym ogniu, do miękkości i zgęstnienia sosu. Posypać natką pietruszki.