Twój posiłek

  • 0 dodanych produktów
  • 0 dodanych przepisów

Łącznie Wyczyść

  • 0 WW
  • 0 WBT

Łazanki - dla cukrzyka, diabetyka

Kategoria: Obiady

Krok 1

Kiełbasę kroimy na małe kawałki lub plastry i podsmażamy w garnku lub na patelni.

Krok 2

Kapustę kiszoną przekładamy i gotujemy do miękkości, podlewając wodą do wysokości kapusty.

Krok 3

Makaron na łazanki ugotować według przepisu w osolonej wodzie.

Krok 4

Pieczarki pokroić w plastry podsmażyć razem z cebulką pokrojoną w drobną kostkę. Następnie,ugotowaną kapustę należy odcedzić i poszatkować. A kolejno przełożyć go garnka.

Krok 5

Pod sam koniec dodajemy ugotowany makaron i usmażoną wcześniej kiełbasę oraz pieczarki z cebulką. Wszystkie składniki dokładnie mieszamy i doprawiamy solą i pieprzem do smaku.