Twój posiłek

  • 0 dodanych produktów
  • 0 dodanych przepisów

Łącznie Wyczyść

  • 0 WW
  • 0 WBT

Sałatka pieczarkowa - dla cukrzyka, diabetyka

Kategoria: Przekąski

Krok 1

Pieczarki oczyścić, wrzucić do gotującej się wody i gotować przez 10 minut.

Krok 2

Po ugotowaniu, odcedzić, przestudzić i pokroić w plasterki.

Krok 3

Następnie obrać cebulę i ogórki, a następnie pokroić w kostkę.

Krok 4

Jajka ugotować na twardo, obrać i pokroić w kostkę. Otworzyć puszkę z kukurydzą i odcedzić z wody.

Krok 5

Wszystkie składniki przełożyć do miski. Posypać koperkiem, dodać kilka łyżek majonezu i jedną łyżeczkę musztardy i dokładnie wymieszać. Całość doprawić solą i pieprzem.